De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gaybar El Borriquito vraagt vergunning

Gaybar El Borriquito vraagt vergunning

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de vestiging van het horecabedrijf El Borriquito gevestigd aan de Hoogstraat 148 te Schiedam.

Het betreft hier een café met terras. De maximaal toegestane openingstijden zijn:
- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur
- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 04.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:
- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur
Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand, 3 meter bij 1 meter.

Vanaf 20 februari 2019 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. 

Centrummanagement Schiedam plaatste op zijn Facebook-pagina het volgende bericht van de toekomstige uitbater: "Gaybar El Borriquito op de Hoogstraat 148 wordt een gezellige sfeervolle bruine kroeg, een mengeling tussen België en Spanje, de 10 tapbieren van België en de tapas van het Spaanse, bij iedere consumptie gratis 1 tapa. De bedoeling is om half maart open te kunnen gaan. Woensdag en donderdag tot 02.00 uur weekend tot 04.00 uur"

Het café heeft vooruitlopend op het verkrijgen van de vergunning al enkele evenementen gepland zoals Dragpalace Muzikale Bingoshow op 21 april en viering van Koningsdag op 27 april. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het uitgaansnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

1 commentaar(en) op artikel "Gaybar El Borriquito vraagt vergunning"

Een aanwinst voor Schiedam! Nu maar hopen dat de gemeente snel de vergunning verleent. Een welwillende positieve ondernemer moet gewaardeerd en ondersteunt worden in Schiedam! Ik kan niet wachten op de opening...

Door: R&D Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: