De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Grote of Sint Janskerk

Grootse fashionshow van 10 designers

Grootse fashionshow van 10 designers

SCHIEDAM - In misschien wel een van de mooiste gebouwen van Schiedam, de Grote- of Sint Janskerk, vindt op zaterdag 15 juni aanstaande de WVW-Fashionshow 2019 plaats.

Als ervaren organisator van evenementen op kastelen, landhuizen en industriële complexen gaat WVW-Fashionshow nu ook de fashionshow houden in deze historische kerk in Schiedam, het oudste gebouw van de jeneverstad. "Mijn jarenlange ervaring als fotograaf in de fashionwereld en het netwerk dat ik daarin opbouwde, geeft me naast de ervaring in evenementen organiseren, de mogelijheid om deze show te presenteren", zegt organisator Wim van Wel.  "Ruim een half jaar aan voorbereiding is voorafgegaan aan deze show. Zoveel facetten komen langs waar je rekening mee moet houden en in feite is zo'n organisatie een klein bedrijf dat je runt. Maar liefst 75 mensen zijn erbij betrokken om een schitterende show neer te zetten. Veel tijd is besteed aan licht, geluid, optredens van artiesten, aan de modellen, designers en standhouders." 

Wat mag je verwachten deze avond?
Een carroussel van 10 verschillende designers met hun eigen visie op fashion, soms gebaseerd op hun land van afkomst, soms op hun visie van actualiteit (duurzaamheid). De show wordt gedragen door 20 à 25 modellen, die allen hun sporen reeds hebben verdiend op de catwalk. Het geheel wordt omlijst door muzikale optredens, waarbij zelfs het schitterende kerkorgel deel uit maakt van de show. Diverse standhouders zullen gedurende de avond hun producten tonen zoals sieraden en een bijzondere lijn schoenen. Uiteraard is ook de catering vertegenwoordigd voor een hapje en drankje. De presentatie van deze avond is in handen van Nathalie den Dekker (tv-presentatrice).

Praktische informatie
De deuren van de Grote- of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat 37 in Schiedam gaan op zaterdag 15 juni 2019 open om 18 uur en vanaf 18.30 is livemuziek aanwezig en heb je nog alle tijd om de standhouders te bezoeken en een hapje of drankje te nemen. De show begint om 19.00 uur. Na afloop van de show (rond 23.00 uur) is er nog een kleine afterparty. Uiteraard is er ook nog een pauze ingelast tijdens de show. Het definitieve programma vind je binnenkort op de website.

Tickets
Meer informatie over deelnemers, standhouders, etc. en tickets op: www.wvw-fashionshow.nl
Tickets voor dit avondvullende programma kun je bestellen via de website en kosten € 19,95 p.p.

Graag tot 15 juni
"Graag tot ziens op deze unieke avond", zo is de uitnodigende afsluiting door Wim van Wel.

Wim van Wel
Organisator
www.wvw-fashionshow.nl
email: info@wvw-fashionshow.nl

Tweede foto onder: Jasper is een van de muzikanten die voor de sfeervolle omlijsting zorgt

(infotorial)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: