De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Het Schielicht krijgt nieuwe eigenaar

Het Schielicht krijgt nieuwe eigenaar

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Restaurant Het Schielicht aan de Kandelaarweg in Rotterdam - dat is net buiten Schiedam Kethel - krijgt een nieuwe eigenaar. De huidige uitbaters zijn op zondag 1 november voor het laatst open. Daarna gaat de nieuwe eigenaar grondig verbouwen.

Het is nog niet bekend hoe lang de verbouwing zal gaan duren. 

De huidige uitbaters van Het Schielicht gaan na 17,5 jaar stoppen. "Wij zijn in een fase waarin wij op zoek zijn naar een uitdaging buiten de horeca", zeggen zij.

De eigenaars bedanken onder meer de trouwe gasten en het personeel. "Speciaal gaat onze dank uit naar het laatste team waar wij mee hebben samengewerkt en dat ons door de moeilijke coronacrisis heeft geholpen."

Sinds 1989 zit er horeca in het pand aan de Kandelaarweg 123. In 1999 ging het etablissement in andere handen over. Daarna kwamen de huidige uitbaters die van 2003 tot en met nu het café restaurant op dit mooie plekje net buiten Schiedam drijven. 

Foto door Gert Struijs

Hier lees je een eerder artikel van dit jaar over Het Schielicht, in de periode dat de lockdown gold:
Afhalen / bezorgen Het Schielicht ()

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker