De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vergunningaanvraag voor:

Horecabedrijf Ely's aan Broersveld

Horecabedrijf Ely's aan Broersveld

SCHIEDAM - Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 in verband met de vestiging van het horecabedrijf genaamd Ely’s (voorheen: Noodle Chef Kitchen), gevestigd aan Broersveld 163 te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden zijn: maandag tot en met zondag van 07.00 uur tot 01.00 uur.

Sinds woensdag 7 oktober 2020 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1. Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze horecabedrijf Ely’s”.

Op 3 april 2002 werd de vergunning verleend voor de vestiging van Noodle Chef Kitchen. Hiervoor was er in dit in 1910 gebouwde pand gedurende niet al te lange tijd het Poolse eetcafé 'A Noz Widelec' gevestigd. Schuin tegenover dit pand is een Thais restaurant gevestigd.

Lees hier:
Noodle Chef Kitchen komt in Broersveld ()
Thai Streetfood medio september open ()

Foto: een houdafstandsignaal op straat op het Land van Belofte bij de ingang van het Broersveld (foto door Gemeentearchief Schiedam, uit dit artikel https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/vijf-jeneverkruiken-op-een-rij)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker