De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

#unselfie wedstrijd; maak foto van:

'Iemand die voor jou belangrijk is'

'Iemand die voor jou belangrijk is'

SCHIEDAM - Je kunt een weekendje weg winnen met de #unselfie-fotowedstrijd van de Frankelandgroep. Het is de bedoeling dat je een foto van iemand anders maakt, die voor jou belangrijk is. 

Het woord unselfie is afgeleid van het Engelse woord ‘unselfish’, vertaald: onzelfzuchtig. "Met #unselfie willen we een tegenreactie geven op de ‘selfie’, afgeleid van het Engelse woord ‘selfish’ (zelfzuchtig). Met andere woorden: zet niet jezelf in de picture, maar focus op de mensen om je heen. Draai de camera van je smartphone eens om en maak een #unselfie van iemand die voor jou belangrijk is", zo licht de Frankelandgroep toe. "Wat is er mooier dan iemand in je omgeving in het zonnetje te zetten? Niet voor niks doen we dit rond Valentijnsdag, de dag van de liefde! Maar met #unselfie roepen we iedereen op om niet alleen rond 14 februari je liefde of dankbaarheid aan iemand te uiten. Dat mag het hele jaar door!"

Hoe kunnen mensen meedoen?
Heel simpel:
-    maak een foto (een #unselfie dus) van iemand die je in het zonnetje wilt zetten
-    upload jouw #unselfie op unselfie.nl
-    deel jouw #unselfie op social media.

De inzender van de mooiste, leukste, grappigste #unselfie wint een weekend voor 9 personen in de vakantievilla van de Frankelandgroep in Rockanje, De Pastorie genaamd. De actie loopt tot 29 februari en de winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 2 maart.

Op de campagnewebsite unselfie.nl vind je alle informatie én een #unselfie promotievideo.
Mochten mensen iets kwijt willen over #unselfie of vragen hebben over de actie, dan kunnen ze een mail sturen naar unselfie@frankelandgroep.nl
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker