De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In modezaak komen financiële diensten

In modezaak komen financiële diensten

SCHIEDAM - Vorig jaar augustus meldden wij dat Mitzi damesmode in oktober 2019 aan de Boterstraat 89 na 32 jaren zou stoppen. Mitzi Ottevanger plakte er echter nog bijna een jaar extra aan vast. Op zaterdag 8 augustus 2020 was er de laatste verkoopdag in haar damesmodewinkel. 

Woensdag 19 augustus liet Mitzi Ottevanger weten: "Nu definitief en met een goed gevoel na 33 jaar de sleutel voor het laatst omgedraaid. Lieve mensen, het was een fijne en onvergetelijke tijd. Dank! Dank!"

Wie nu over de Boterstraat, Ooievaarssteeg of Grote Markt loopt, ziet dat er druk wordt verbouwd in het markante hoekpand. Het pand wordt gereedgemaakt voor een bedrijf dat actief is in de financiële dienstverlening (hypotheekadvies, assurantieadvies) en in het vastgoed. De naam van het bedrijf is H.U.B. Vastgoed. 

Jan Willem de Boer van JW TV interviewde Mitzi Ottevanger vorig jaar. Dat interview kun je zien door op de onderste afbeelding hieronder te klikken.

Lees ook:
Mitzi damesmode na oktober dicht ()
Grootste risico op een overval ()
Mitzi: Opsporing Verzocht ()
Help politie overvaller vinden ()

Foto's door Louise Melchers

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het nieuws over winkels en bedrijven in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker