De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Intertoys Schiedam geen opheffing-sales

Intertoys Schiedam geen opheffing-sales

SCHIEDAM - De failliete keten van speelgoedwinkels Intertoys is overgenomen door het Portugese bedrijf Green Swan. Dit bedrijf gaat met een aantal Intertoys-winkels een doorstart maken. Het laat zich aanzien dat de Schiedamse vestiging in de Nieuwe Passage voortgezet zal kunnen worden. 

"Het exacte aantal winkels dat een doorstart kan maken en het aantal medewerkers dat door kan na de doorstart zal in de komende weken duidelijk worden. Dit is onder meer afhankelijk of verhuurders de Intertoys winkels willen behouden, als ook de acceptatie van concurrerende voorwaarden die overeenkomen met de wensen van Green Swan en franchisenemers. Green Swan zal het senior management van Intertoys behouden en streeft ernaar ook de franchisenemers in de doorstart te betrekken. 91 Winkels zullen in ieder geval uiterlijk per half mei sluiten. Vanaf aanstaande zaterdag 9 maart zal in deze winkels begonnen worden met een uitverkoop", lezen wij op de website van Intertoys. 

De vestiging in Schiedam komt niet voor op de lijst waar morgen de opheffingsuitverkoop start. Die lijst kun je onder deze link raadplegen.

De winkel in Schiedam is (in opdracht van de curator) gewoon open volgens de gebruikelijke openingstijden. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: