De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Intertoys zuster Big Bazar en Blokker

Intertoys zuster Big Bazar en Blokker

SCHIEDAM - Speelgoedwinkel Intertoys is een zusterbedrijf geworden van Blokker. De Mirage Toys Group BV neemt Intertoys over van het Portugese bedrijf Green Swan. Mirage Toys Group B.V. is een onderdeel van Mirage Holdings, waaronder ook Blokker en Big Bazar vallen.

Ook Maxi Toys wordt door Mirage overgenomen. Maxi Toys telt in totaal 200 winkels in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. 'De transacties zullen geen gevolgen hebben voor de medewerkers van beide ondernemingen', zo laat men in een persbericht weten. Intertoys telt nu 127 eigen winkels en 80 franchisefilialen in Nederland. In Schiedam is Intertoys gevestigd in de Nieuwe Passage.

In februari 2019 werd Intertoys failliet verklaard. Het Portugese in speelgoed gespecialiseerde bedrijf Green Swan heeft daarna een doorstart van de speelgoedketen gerealiseerd.

 


 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker