De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Win een high-tea voor 4 bij Bread Pet Challenge

Kasteel van Zuydt houdt wedstrijd

Kasteel van Zuydt houdt wedstrijd

SCHIEDAM - Kasteel van Zuydt aan de Groenelaan in Schiedam Zuid is wel in voor een geintje. Eigenaar en kasteelheer Ronald Koorengevel zag op internet allemaal ludieke foto's van katten en honden die op de foto stonden met een 'broodmasker'. Sommigen met de snuit er alleen doorheen en waar oogjes opgeplakt waren, anderen als 'pruik-en-baard'.

Kasteel van Zuydt roept u op om een foto te maken van uw huisdier voorzien van een broodmasker en deze te mailen naar info@kasteelmail.nl.

De winnaar van deze 'Bread Pet Challenge' gaat met 4 personen genieten van een heerlijke high-tea bij Kasteel van Zuydt.

Kasteel van Zuydt
Groenelaan 95
3114 CC Schiedam

Facebook: https://www.facebook.com/kasteelvanzuydt

Foto: door Michella Harte & Jaydee Harte 

(advertentie)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker