De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kidz Specials Stoer op de Hoogstraat

Kinderkledingzaak opent zaterdag

Kinderkledingzaak opent zaterdag

SCHIEDAM - Kidz Specials is een kinderkledingzaak die nu ongeveer 3 jaar op de Hoogstraat gevestigd is, waarvan de laatste anderhalf jaar aan de Hoogstraat 50. Eigenaresse Linda van Goor (26) gaat uitbreiden door ook het pand aan de Hoogstraat 56 te betrekken. De officiële opening van de nieuwe winkel 'Kidz Specials STOER' is aanstaande zaterdagochtend om elf uur. 

door Jan Schrijver (foto's door Louise Melchers)

Nu biedt Linda een assortiment dat loopt van babykleertjes tot kinderkleding in de maat 140. De zaken gaan goed en eind maart hoopt zij ook in het gehuurde pand op nummer 56 open te kunnen gaan. Haar moeder, die veel ervaring heeft in de verkoop van kleding, zal in de nieuwe winkel gaan staan.

In de situatie die na de opening van de nieuwe winkel ontstaat, kun je op nummer 50 terecht voor babykleding en voor kinderkleding tot en met maat 116. Kinderen in de maten 122 tot en met 176 kunnen dan drie deuren verder terecht. De nieuwe winkel zal de naam 'Kidz Specials Stoer' dragen. Kleding wordt verkocht van o.m. de merken Cars Jeans, Vingino, Blue Seven, Garcia, Quapi, Levv, Looxs, DJ Dutch en Ripstop.

Er is in Schiedam voldoende markt voor merk-kinderkleding en de plannen van de gemeente om de komende jaren enkele duizenden huizen bij te bouwen, ook in het hogere segment, zal de vraag naar het door Kidz Specials geboden merk-assortiment baby- en kinderkleding nog verder doen groeien, zo is Linda van Goors positieve kijk op de marktontwikkeling. 

Foto boven: Linda van Goor in haar winkel Kidz Specials
Foto onder: links het pand dat onlangs verhuurd is aan Linda van Goor voor haar uitbreiding (in het pand rechts huist nu een damesmodezaak; naar het schijnt komt hier een nieuwe huurder, met een fotowinkel)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: