De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aan de Groeneweg in Schiedam Kethel

Kwekerij Poot – Tuinplantenwinkel

Kwekerij Poot – Tuinplantenwinkel

SCHIEDAM - Ben je wel eens op de Groeneweg geweest? Een leuk landelijk weggetje net buiten Schiedam-Kethel richting Delft. Aan dit leuke weggetje zit al meer dan 50 jaar Kwekerij Poot, een Tuinplantenwinkel in een gezellige kas.

In het voorjaar vanaf maart verkopen wij hier eenjarige en vaste planten, groenteplanten, kamerplanten en kuipplanten. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, kweken wij veel van onze eenjarige planten op in eigen kas.

In het najaar vanaf september, verkopen wij herfstbloeiers, vaste planten, arrangementen, kamerplanten, cadeauartikelen en bloempotten.

Ons hele assortiment wordt met liefde verzorgd en dit straalt de winkel ook uit. Heb je een cadeautje nodig? Wij pakken het leuk voor je in.

Wij verzorgen ook de plantenbakken op horecaterrassen en bij bedrijven en verenigingen.

In het najaar kan je bij ons meedoen aan leuke workshops, kijk hiervoor op onze website of Facebook-pagina.

Echt het langskomen een keertje waard, wij staan voor je klaar en helpen je graag.
Kijk voor onze openingstijden op de website: www.kwekerijdwpoot.nl 

Groet Annemieke Poot

Kwekerij Poot
Groeneweg 30
3124 KA Schiedam Kethel

(advertorial)

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker