De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Tijdelijke heropening Zitzo Shop en Toonzaal Matras Factory Schiedam

Leegverkoop Zitzo Shop & Matras Factory

Leegverkoop Zitzo Shop & Matras Factory

SCHIEDAM - Op het Broersveld 7-9, hangt al enige tijd de tekst op de voordeur: “In verband met omstandigheden zijn wij gesloten.” Hier komt tijdelijk vanaf 12 april verandering in! Zitzo Shop & Matras Factory Schiedam organiseren een leegverkoop. Daarmee verdwijnt een vast gezicht aan het Broersveld in Schiedam. Elke vrijdag en zaterdag vanaf 12 april worden de deuren geopend en kunt u terecht voor scherpe aanbiedingen voor een nieuw matras, topdekmatras, boxsprings en meer. 

In Schiedam zijn de Zitzo Shop-stoffeerderij voor caravan- en camper kussens, meubelstoffering en kussens op maat en Matras Factory al ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht op het Broersveld. Via een inpandige doorgang waren de Matras Factory en de Zitzo Shop altijd nauw aan elkaar verbonden. Vanaf 12 april zullen de laatste producten aangeboden worden tegen hoge kortingen en zullen zij daarna de toonzaal van Matras Factory en Zitzo Shop sluiten.

De Matras Factory vestiging heeft jarenlang gefungeerd als de toonzaal van de Nederlandse, bekende (web)winkel MatrasFactory.nl. In Heerenveen, Friesland worden al jarenlang de matrassen ambachtelijk gemaakt en worden vanuit de fabriek de matrassen geleverd. Door een samenloop van omstandigheden is besloten de Zitzo Shop en de toonzaal van Matras Factory op het Broersveld in Schiedam te sluiten. 

Hierbij sluit de vestiging van de Zitzo Shop definitief en zal Matras Factory volledig vanuit haar productie-unit in Heerenveen blijven opereren. 

In Schiedam liggen naast eigen merken ook matrassen van M line, Auping, Dunlopillo en meer. Kom een kijkje nemen op 12,13,19, 20, 26 & 27 april! Matras Factory vestiging Schiedam is geopend vanaf 10:00 uur tot en met 17:00 uur. 

Toonzaal: Matras Factory Schiedam, Broersveld 7-9, 3111 LC, Schiedam. Graag eerst telefonisch contact? Bel dan gerust op het telefoonnummer: 0513-640401 en neem een kijkje op de website www.matrasfactory.nl 

(infotorial)

1 commentaar(en) op artikel "Leegverkoop Zitzo Shop & Matras Factory"

Jammer dat ze moeten sluiten, ik werd meerdere malen reuze goed geholpen.

Door: Martha Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: