De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fusie en naamswijziging accountantskantoren

M&R en Van Oppen verder als MRVO

M&R en Van Oppen verder als MRVO

SCHIEDAM - M&R Accountants en Van Oppen & Partners zijn samengegaan tot één nieuw kantoor en voeren daartoe voortaan een nieuwe naam: MRVO Accountants en belastingadviseurs.

In 1950 startte de heer Molenaar met accountantskantoor Molenaar. Het kantoor werd in de loop van de jaren uitgebouwd door Martin van Doesburg, Wim van der Meule, Peter Breeman en Rob van Wetten. Nadat ook administratiekantoor Regoord zich aansloot, bestond M&R uit 25 medewerkers. In juli 2018 verhuisde M&R van de Westvest naar de Jan van Galenstraat 14, in het bedrijvenpark Vijfsluizen.

Van Oppen en Partners heeft zelfs nog oudere wortels dan M&R. Van Oppen werd opgericht in 1927. Het had twee vestigingen: in Schiedam met vijf personen en in Kwintsheul met tien personen. Het vijftal van de Schiedamse vestiging is ingetrokken in het pand aan de Jan van Galenstraat, het tiental in Kwintsheul blijft daar als zelfstandige locatie in het Westland bestaan (adres: Kerkstraat 2, Kwintsheul), maar maakt volledig deel uit van het nieuwe bedrijf MRVO. 

Binnenkort lanceert MRVO zijn nieuwe website.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: