De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

MRVO viert fusie en nieuwe pand

MRVO viert fusie en nieuwe pand

SCHIEDAM - MRVO Accountants en Belastingadviseurs aan de Jan van Galenstraat 14 in Schiedam heeft gisterenmiddag onder een stralende zon met ruim tweehonderd relaties gevierd dat het bedrijf verhuisd is naar het nieuwe pand op het bedrijventerrein Vijfsluizen en dat het ontstaan is uit een fusie van de kantoren M&R en Van Oppen + Partners.  Zowel de fusie als de verhuizing vond vorig kalenderjaar plaats. 

door Jan Schrijver

M&R was gevestigd aan de Westvest en Van Oppen Schiedam aan de Tuinlaan. Op het buitenterrein van het nieuwe kantoor konden de relaties van het kantoor bijpraten met hun contactpersonen binnen het kantoor en konden zij ook onderling netwerken. De relaties maakten graag gebruik van de gelegenheid om door hun MRVO-contactpersoon te worden rondgeleid in het moderne kantoorpand. Dat bestaat uit de begane grond en drie verdiepingen. Zij konden vanaf de bovenetage zien dat het pand een fraai uitzicht biedt op Schiedams 'offshore valley', op de Beneluxtunnel en op de Nieuwe Maas, kortom dat het in het hart van bedrijvig Schiedam (en Vlaardingen) is gevestigd. Naast de gebruikelijke hapjes en drankjes als bier en fris, was er op het buitenterrein van het kantoor een kraam met door de bekende Rotterdamse wijnkoper Cok Verkleij geselecteerde wijnen die door hem persoonlijk werden ingeschonken en desgewenst van tekst en uitleg werden voorzien.

Peter Breeman, één van de vier partners van MRVO, voerde het woord. Dat deed hij met droge humor en de in deze regio gewaardeerde nuchterheid. "Het was een beetje gissen hoeveel mensen er zouden komen. 100 aanmeldingen, 100 afmeldingen en ongeveer 600 waarvan we het niet wisten. Er konden dus 100 mensen komen, of 700. Maar ú bent er, waarvoor dank. Accountants staan doorgaans nu niet per se bekend om hun vermogen tot feestvieren..." Hij vervolgde: "We zijn hier om twee voor ons belangrijke gebeurtenissen te vieren, de fusie en de verhuizing naar deze mooie locatie. Dit zijn zaken die je als ondernemer niet iedere dag meemaakt en het toeval wil eigenlijk dat ze bij ons vorig jaar samenvielen. M&R was al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie in verband met ruimtegebrek aan de Westvest. En over samenwerking zijn Jeroen de Vos en ik al ongeveer 20 jaar aan het brainstormen. Het werd tijd dit concreet te maken. Beide kantoren bestaan al decennia lang. Van Oppen 92 jaar, kantoor Molenaar (de M van M&R) 69 jaar en kantoor Regoord (de R van M&R) 34 jaar. Totaal dus minstens 195 jaar ervaring en dat is best veel. Van Oppen, Molenaar en Regoord, gevestigde namen in Schiedam en daarbuiten, zeg maar de regio Groot Rotterdam. Sinds de fusie hebben we ook een vestiging in Kwintsheul, zodat ook de regio Den Haag is aangehaakt. Onze nieuwe naam, MRVO, 4 letters, het is ook voor mij nog even wennen en ik vergis me eerlijk gezegd nog wel eens bij het opnemen van de telefoon." 

MRVO is naar zeggen van Peter Breeman inmiddels het grootste accountants- en adviesbureau in Schiedam. "Waarom vonden wij dat de fusie een goed idee was? We hebben immers altijd geroepen dat wij anders zijn dan die grote kantoren... dat wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en dat wij onze klanten goed kennen en zij ons. Daar geloven wij nog steeds in en als er iemand is die vindt dat wij veranderd zijn dan horen we dat graag, zodat we er iets aan kunnen doen want een persoonlijke relatie is én blijft een van onze kernwaarden." Breeman benoemde enkele voordelen van de fusie, zoals: kwaliteiten van de medewerkers kunnen beter worden verdeeld, mogelijkheden tot specialisatie, door krachtenbundeling beter kunnen voldoen aan steeds hogere eisen van de beroepsorganisatie, de forse versterking van de fiscale afdeling als ook van de salaris-afdeling en de betere ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Voordeel van het nieuwe pand is o.m. de betere bereikbaarheid en de betere werkplekken en ruimere spreekkamers. 

Op de foto boven v.l.n.r. de partners van MRVO Martin Vreeswijk, Jeroen de Vos, Peter Breeman en Rob van Wetten

Tweede foto onder: Peter Breeman aan het woord tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de fusie en het nieuwe pand

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker