De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op de Hoogstraat

Nieuw eethuis 'Sabores do Norte'

Nieuw eethuis 'Sabores do Norte'

SCHIEDAM - Aan de Hoogstraat 129 en 131 was restaurant 't Vlaams Eethuisje gevestigd. Er wordt nu drukt verbouwd in beide panden. Het restaurant onder de naam Sabores do Norte (uit het Portugees vertaald: 'Smaken van het noorden') wil zich er vestigen.

Bij de gemeente Schiedam is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de vestiging van het horecabedrijf genaamd Sabores do Norte aan de Hoogstraat 129-131 te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden voor het terras, gesitueerd langs de voorgevel, zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Vanaf vandaag woensdag 31 juli 2019 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: