De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe meubelwinkel in Spaland

Nieuwe meubelwinkel in Spaland

SCHIEDAM - In winkelcentrum Spaland stond al gedurende lange tijd een dubbel winkelpand leeg op Hof van Spaland nummer 10 en 12. Hierin was gevestigd Spaland Interieurverzorging. De nieuwe winkel die erin komt is meubelwinkel FullmerryHome.

Ook in deze nieuwe winkel zullen gordijnen te koop zijn en woonaccessoires, maar de nadruk gaat in het assortiment liggen op meubels zoals banken en sofa's, eettafels en bij de eettafel passende stoelen en bedden, zo laat winkel-manager Niki Halmurat ons weten.

Zij verwacht binnen enkele weken open te kunnen gaan, afhankelijk van de uiteindelijke aanlevering door de fabrikanten van de modellen die in de winkel van FullmerryHome getoond zullen worden.  

Gisteren berichtten we over woonwinkel 't Ketheltje, welke winkel verhuist naar het oude raadhuis van Kethel.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker