De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe panini- en tostizaak bij station

Nieuwe panini- en tostizaak bij station

SCHIEDAM - Aan het Stationsplein 3 komt een nieuwe horecazaak ’t Station Panini & Tostie’s. Deze winkel op het plein voor het station is bekend als locatie van de Stadsbakkerij en daarvoor bakker 't Fijntje.

In 2014 zat hier de bakker 't Fijntje. Die ging failliet. Daarna ging de winkel onder een nieuwe eigenaar en onder de naam Stadsbakkerij verder. Laatstelijk werd in april 2018 een nieuwe vergunning voor de Stadsbakkerij afgegeven door de gemeente.

Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 in verband met de vestiging van het horecabedrijf genaamd ’t Station Panini & Tostie’s

De maximaal toegestane openingstijden zijn:
- maandag tot en met zondag van 07.00 uur tot 22.00 uur
De maximaal toegestane openingstijden voor het terras, gesitueerd direct tegen de voorgevel van het pand Stationsplein 3, zijn:
- maandag tot en met zondag van 07.00 uur tot 22.00 uur

Vanaf woensdag 20 maart 2019 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker