De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Houten speelgoed en kindermeubels

Nieuwe winkel d'Uk zaterdag open

Nieuwe winkel d'Uk zaterdag open

SCHIEDAM - Op de Hoogstraat 66 wordt aanstaande zaterdag 1 februari om 10.00 uur een nieuwe winkel geopend: d'Uk kinderwinkel, met kindermeubels en (houten) speelgoed. Om 16.00 uur wordt er zaterdag ter gelegenheid van de opening een drankje geschonken voor medewinkeliers op de Hoogstraat en relaties. 

Eigenaresse is Phyllis Touw. Zij is voormalig directeur van een basisschool. Phyllis heeft al een webwinkel. Haar werkplaats is gevestigd aan de Oude Bovendijk 243 in Rotterdam. Dat is in de polder die ten noorden van het vliegveld ligt. "Naast mijn baan als schoolleider heb ik altijd geklust, meubels vermaakt en geschilderd. Ik kreeg steeds meer behoefte om veel meer met mijn handen te gaan werken en mooie dingen te creëren. In mijn bedrijf d’Uk komt het allemaal samen. d´Uk of de Uk is een koosnaampje voor onze kinderen toen ze klein waren", meldt Phyllis. 

Vanaf woensdagmiddag 1 april 2020 start Phyllis met een wekelijkse knutselmiddag in de winkel. Kinderen kunnen dan van 14.00 tot 16.00 uur bijvoorbeeld hun eigen 'muizenhuizen' komen maken,

Foto boven: Phyllis Touw in haar nieuwe winkel
Eerste en tweede foto: de situatie van de winkel tijdens de verbouwing december 2019

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: