De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Winkelcentrum Spaland

Nieuwe winkel voor zonnepanelen

Nieuwe winkel voor zonnepanelen

SCHIEDAM - Waar in het Winkelcentrum Spaland aan het Hof van Spaland 49 eerst kinderkledingzaak Twinsz was gevestigd, komt een nieuwe winkel: BeSolar. In deze nieuwe winkel kun je advies krijgen over zonnepanelen.

door Jan Schrijver

BeSolar is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van zonnepanelen en is gevestigd aan de Cornelis Houtmanstraat 9 op het bedrijventerrein Kethelvaart in Schiedam Noord. V.l.n.r. op de foto Vlaardinger Patrick Huf en Schiedammers Wyb van der Linden en Bram Klaassen zijn druk aan het verbouwen om de voormalige kinderkledingwinkel (en daarvoor hypotheekadvieswinkel) om te toveren in hun advieswinkel op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Het is de bedoeling dat de winkel op zaterdag 7 maart 2020 open zal gaan en op die dag officieel zal worden geopend door wethouder Fahid Minhas. 

"We brengen wekelijks in veertig woningen installaties aan. Dat doen we - ons drieën meegerekend - met 23 medewerkers aangevuld met een aantal zzp'ers. Er bestaat voor zover wij weten nog nergens in ons land een complete winkel voor zonnepaneelinstallaties. Wij bedienen vanuit Schiedam een gebied met een maximale aanrijtijd van ongeveer een half uur. Wij willen onze klanten uit deze regio in een winkel van advies kunnen dienen. Echt niet iedereen wil dit soort zaken online kopen en dat is heel begrijpelijk. Net zoals keukens, die koop je toch ook niet online. Je wil dingen kunnen zien en persoonlijk uitgelegd krijgen", zegt Bram Klaassen. 

In de toekomst kan het assortiment in de winkel ook uitgebreid worden met andere noviteiten op het gebied van energietransitie. Denk aan laadpalen voor elektrische voertuigen en aan warmtepompen als nieuwe manier om woningen te verwarmen. 

Foto: v.l.n.r. Patrick Huf, Wyb van der Linden en Bram Klaassen (foto door Jan Schrijver ©)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

2 commentaar(en) op artikel "Nieuwe winkel voor zonnepanelen"

Is het zo’n bedrijf als je aan de monteurs iets vraag dat ze je niet verstaan dan bedank ik

Door: T.mastenbroek Op:

Meneer T. Mastenbroek,

Het is een bedrijf met top medewerkers, die gewoon Nederlands praten en uitstekend hun werk uitvoeren. Kijk anders even de uitzending van opgelicht terug van gisteravond, dan zie je wat een top Schiedams bedrijf het is, en dus zeker NIET één van de vele louche zonnepaneel toko's wat we in NL ook hebben.

Misschien kan je beter eerst uitzoeken wat voor bedrijf het is voordat je een oordeel geeft op internet. Fijne dag.

Door: Leroy Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: