De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe winkel Herweijer én heropening Turkse bakker

Nog meer bakkers in Spaland

Nog meer bakkers in Spaland

SCHIEDAM - In Winkelcentrum Spaland opent binnenkort een winkel van Herweijer kwaliteitbakkers. Deze winkel komt tegenover de winkel van Albert Heijn en naast slijterij Gall & Gall. 

Daarmee komen ijzerkoekjes, waarom Vlaardingen bekendstaat, nu wellicht ook naar Schiedam Noord. Herweijer is een van oorsprong Vlaardingse bakker en banketbakkerij, met inmiddels verscheidene filialen in Vlaardingen en verschillende filialen in onze stad. Zo werd in 2013 de bekende Schiedamse bakker en banketbakkerij Scholtes aan de Nolenslaan overgenomen. 

De nieuwe winkel in het winkelcentrum Spaland wordt ingericht in het voormalige pand van de ING Bank, dat al enige tijd leeg stond. In het voormalige bankgebouw is een tussenwand geplaatst, zodat er nu twee winkels in komen, die van Herweijer en ernaast Keurslagerij van Selm (zie hier ons artikel over de slager). 

Het winkelcentrum biedt voorts Bakker Ammerlaan (Hof van Spaland 23) en Bakkerij Hof van Spaland (Hof van Spaland 50), terwijl een deur verder op Hof van Spaland 52 bij de Turkse bakker brood gekocht kan gaan worden en nog een deur verder op nummer 54 gebak bij de MultiVlaai. 

De Turkse bakker op nummer 52 ging enkele maanden geleden dicht. Er werd de afgelopen tijd verbouwd, waarna de nieuwe eigenaar aanstaande zaterdag onder de nieuwe naam Garfield doner 'Brood en Kebab' open zal gaan (zie tweede foto onder). 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

1 commentaar(en) op artikel "Nog meer bakkers in Spaland"

Ik snap totaal het beleid niet in Schiedam dat er in een winkelcentrum 5 bakkers gevestigd zijn. Deze winkels gaan elkaar dood concurreren.

Een schoenenzaak bv zou prettiger zijn

Door: Hetty Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: