De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Beautiful Balance HuidCenter

Nominatie voor salon in Groenelaan

Nominatie voor salon in Groenelaan

SCHIEDAM - Beautiful Balance HuidCenter aan de Groenelaan in de Gorzen is voor de derde keer genomineerd voor de Beauty Award. Dit keer in de categorie Schoonheidssalon van het jaar. 

In 2014 won Eva Gundlach (37), eigenaresse van Beautiful Balance HuidCenter, al de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist van Nederland. Dit keer doet ze mee met de vakwedstrijd in de categorie Beste schoonheidssalon van het jaar. Een zwaardere categorie en daarom is ze extra blij met deze nominatie.

Eva Gundlach: "We zijn enorm blij en trots dat we nu tot de finalisten van deze vakwedstrijd behoren en ons al in de Top 3 mogen rekenen van heel Nederland." Links op de foto staat Esmee Bruinse (23), medewerkster bij de schoonheidssalon. 

"De Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de schoonheidsbranche. Er gaat een strenge selectieronde aan de nominaties vooraf en is er een mystery guest de salon komen testen. Nu volgt er nog een interview met de vijfkoppige vakjury en dan maakt het team van Beautiful Balance HuidCenter zich klaar voor de spectaculaire uitreiking van de Beauty Awards op 14 april."

Eva Gundlach is reeds sinds het jaar 2000 actief met haar schoonheidssalon. 

Foto door Lovely's fotografie

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkel- en bedrijfsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: