De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op het ziekenhuisterrein

Ook buiten het ziekenhuis niet roken

Ook buiten het ziekenhuis niet roken

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Vanaf 1 januari is Franciscus Gasthuis & Vlietland een rookvrij ziekenhuis. Dat betekent dat er nergens meer op de terreinen van Franciscus Gasthuis & Vlietland gerookt mag worden. Het rookvrije terrein is duidelijk aangegeven door middel van borden en aanduidingen op de weg. 

Om iedereen aan het rookvrije terrein te laten wennen, lopen er in de maand januari bij beide ziekenhuislocaties terreincoaches rond. Zij attenderen bezoekers en patiënten op het rookvrije ziekenhuis.   

Stoppen-met-roken programma wordt vergoed
"Vanaf dit jaar worden alle eerstelijns stoppen-met-roken programma´s volledig vergoed uit de basisverzekering. Er wordt dus geen eigen risico meer in rekening gebracht. Iedereen heeft recht op één keer per jaar begeleiding bij stoppen met roken via het stoppen-met-rokenprogramma", aldus het ziekenhuis.

Meer informatie over het rookvrije ziekenhuis en het stoppen-met-roken programma dat Franciscus Gasthuis & Vlietland aanbiedt, is te lezen op www.franciscus.nl/rookvrij 


 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker