De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Restaurant Curry Corner overgenomen

Restaurant Curry Corner overgenomen

SCHIEDAM - In verband met de overname van het horecabedrijf Curry Corner aan de Lange Kerkstraat 27 in Schiedam is een 'Aanvraag exploitatievergunning en drank- en horecavergunning' ingediend bij de gemeente Schiedam.

Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de overname van het horecabedrijf Curry Corner gevestigd aan de Lange Kerkstraat 27 Schiedam. Het betreft hier een Indiaas restaurant met terras.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand, oppervlakte vijftien vierkante meter.

Vanaf vandaag, 31 juli 2019, ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: