De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aan Malmö in Schiedam Noord

Ristorante Da Enzo a.s. woensdag open

Ristorante Da Enzo a.s. woensdag open

SCHIEDAM - In het winkelcentrum in Sveaparken in Schiedam Noord was het Italiaanse restaurant (tegenover de Dirksupermarkt) al enige tijd gesloten. Aanstaande woensdag opent de nieuwe eigenaar, Enzo Frisina, zijn pizzeria in het pand aan Malmö 86: Ristorante Da Enzo. 

Enzo Frisina (56) is afkomstig uit Ventimiglia aan de Italiaanse Bloemenrivièra in de streek Ligurië. De specialiteiten uit die streek kun je er gaan proeven, zoals de pesto. "De beste pesto van Italië maken we daar", zegt Enzo. De nieuwe eigenaar werkt al 42 jaar in de horeca, waarvan 25 jaar in Nederland. Sinds 20 jaar is hij mede-eigenaar van Pizzeria Caruso in Warmond. Van het nieuw te openen restaurant in Schiedam is hij volledig eigenaar. 

Maandag 9 september aanstaande van 19.00 tot 21.00 uur houdt hij 'een klein borreltje, geen groot feest', zoals Enzo dat noemt, 'met een hapje en een glaasje wijn' in zijn nieuwe restaurant ter gelegenheid van de opening voor zijn relaties. De mensen uit de buurt zijn ook van harte welkom om kennis te komen maken, zo geeft Enzo aan. 

Woensdag 11 september gaat Ristorante Da Enzo open voor klanten. Het restaurant is open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, al deze dagen van 17.00 uur tot 22.00 uur. Afhalen kan ook. Bezorgen doet het restaurant niet. 

Het restaurant heeft een terras. Het terras is gesitueerd aan de zijkant/achterzijde van het pand en heeft een oppervlakte van 43 vierkante meter.

Reserveren kan telefonisch: 010 - 5036146

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws in Schiedam. Alvast dank.

3 commentaar(en) op artikel "Ristorante Da Enzo a.s. woensdag open"

Vanavond maar eens gaan proeven dus..!

Door: Ruud Collignon Op:

Super gezellig restaurant fijne en snelle bediening het eten was prima

Door: Lia hartman Op:

Wat een geweldig familiebedrijf, super gaaf ingericht en heerlijk gegeten. Buiten de kaart is er elke week een vis/vlees gerecht. Echt een aanrader.

Door: Lara Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker