De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Rombout Kappers wordt AMI Kappers

Rombout Kappers wordt AMI Kappers

SCHIEDAM - De kapsalon 'Rombout Kappers' in winkelcentrum Spaland aan het Hof van Spaland 43 in Schiedam komt te vallen onder een grotere organisatie, namelijk AMI Kappers.

Onder de naam Rombout Kappers zijn er 22 kapsalons werkzaam in ons land. In de vestiging in winkelcentrum Spaland is Angela van Dam degene die de kapsalon drijft (franchisenemer). 

De organisatie van AMI Kappers bestaat bijna een halve eeuw. AMI Kappers komt met de overname op een totaal van 110 vestigingen in ons land. René Rombout, die zijn Rombout Kappers verkocht, zal worden toegevoegd aan het managementteam van AMI Kappers. 

Angela van Dam door De Schiedammer Online gevraagd om een reactie: "Ook al zal de naam op de gevel aangepast worden, voor de klanten zal er niets veranderen. De bekende gezichten van mij en mijn medewerkers blijven! Ook de kwaliteit, service en gezelligheid blijven onveranderd. AMI kappers is een vooruitstrevende organisatie waar wij ons graag bij aansluiten en wij zien de samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet. Tot snel in de salon. Liefs van Angela en team.”

 

Bron gegevens: De Nationale Franchise Gids, bron foto: website Rombout Kappers

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: