De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ontwerper vestigt zich in het pand van Rosa Bloemsierkunst

Rosa wordt Jonathan Christopher

Rosa wordt Jonathan Christopher

SCHIEDAM - Binnenkort opent ontwerper Jonathan Christopher Hofwegen zijn herenmodezaak 'Jonathan Christopher' in het pand waar voorheen Rosa Bloemsierkunst zat . 

door Louise Melchers

Christopher is in 2009 afgestudeerd als modeontwerper aan de Willem de Koningacademie. Hij is gespecialiseerd in herenmode. Hij ontving in 2009 de Drempelprijs voor vormgeving, een prijs voor de meest getalenteerde studenten in Rotterdam. Hij volgde zijn masteropleiding in Arnhem bij ArtEZ Fashion en hij werd met zijn afstudeercollectie door Marc Jacobs gekozen tot een van de vijf finalisten voor de Ontwerper van Morgenprijs van Peek en Cloppenburg.

In zijn winkel, genaamd Jonathan Christopher, gaat hij door hemzelf ontworpen herenkleding verkopen. Hij gaat de kleding ook ter plekke maken in zijn bedrijf op de Hoogstraat 108-110.

3 commentaar(en) op artikel "Rosa wordt Jonathan Christopher"

Heel fijn dat ons (ex)pand een goede invulling krijgt. Past uitstekend in het Museumkwartier

Door: Hans Rietkerken Op:

Ik zal de "heren" in het Museum Kwartier aan een scheerkwastje helpen, of een blokje aluin.

Welkom "buurman" in ons Museum Kwartier en de Hoogstraat- leukste straat van Nederland

Door: Marjolein Tuasela Op:

Vintage'Lein in

Maison de la Bonneterie

Hoogstraat 86 a

311 HL SCHIEDAM

Door: Vintagelein Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker