De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Exploitatievergunning voor horecazaak verleend

'Schiedamn' aan het Stationsplein

'Schiedamn' aan het Stationsplein

SCHIEDAM - Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 in verband met de vestiging van het horecabedrijf Schiedamn gevestigd aan het Stationsplein 3 te Schiedam. Deze vergunning is verleend op 22 juli 2020.

De maximaal toegestane openingstijden zijn: zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur.
De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn: zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand en heeft de afmeting van 7,66 meter bij 4,50 meter.

Vanaf 29 juli 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunning gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende de bovengenoemde periode kun je tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom je tegen de verleende vergunning bent en waarom je vindt dat je rechtstreeks in je belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kun je sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

In 2014 zat hier de bakker 't Fijntje. Die ging failliet. Daarna ging de winkel onder een nieuwe eigenaar en onder de naam Stadsbakkerij verder. Daarna werd in april 2018 een nieuwe vergunning voor de Stadsbakkerij afgegeven door de gemeente. Vervolgens werd in maart 2019 een vergunning aangevraagd door horecazaak ’t Station Panini & Tostie’s

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker