De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In winkelcentrum Spaland:

Slagerij van Selm gaat verhuizen

Slagerij van Selm gaat verhuizen

SCHIEDAM - Keurslagerij van Selm aan het Hof van Spaland 71 in Schiedam is vanaf half februari te vinden op een nieuwe locatie in winkelcentrum Spaland. De slagerswinkel verhuist naar het pand bij de ingang tegenover Albert Heijn aan het Hof van Spaland 51, in welk pand ING Bank was gevestigd voordat het leeg kwam te staan. 

door Jan Schrijver

Het familiebedrijf van Selm is een gevestigde naam in Schiedam Noord. Binnen niet al te lange tijd - in 2020 - is het bedrijf een eeuw oud. Kees van Selm verhuisde in 1996 van het Noordeinde in Kethel naar de huidige locatie in het winkelcentrum. Aan het Noordeinde had hij toen al een verbouwing achter de rug en de nog jonge toonbank werd meegenomen naar de nieuwe winkel (overigens werd aan het Noordeinde de ruimte waar de slager zijn worsten maakt aangehouden).

Inmiddels onderneemt ook zijn dochter Mandy en zijn schoonzoon Dennis mee in de winkel. De jongste zoon van Kees, Marco, werkt ook mee in het bedrijf. "Je kunt hem zien als de meesterkok van ons bedrijf", zegt de 62-jarige Kees van Selm. 

"De nieuwe generatie wil verder en krijgt nu de kans om op een fraai punt, een veel grotere winkel te betrekken. Die kans wilden mijn dochter en schoonzoon met beide handen aangrijpen. Wij zijn nu druk aan het verbouwen in de winkel, de tegeltjes zitten al op de muur, we liggen op schema, zodat we half februari in het nieuwe pand kunnen opengaan", kijkt Kees van Selm met genoegen vooruit. De plattegrond van de nieuwe winkel heeft de familie Van Selm voor de trouwe klanten opgehangen in de huidige winkel. 

In het voormalige pand van de ING Bank komt ook een bakkerswinkel, Herweijer. Er is een tussenwand geplaatst, zodat er twee afzonderlijke winkelruimtes zijn ontstaan. In het artikel onder deze link lees je er meer over.


Foto: de half februari te openen nieuwe locatie van Keurslagerij van Selm in het winkelcentrum Spaland

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

7 commentaar(en) op artikel "Slagerij van Selm gaat verhuizen"

Ik wens jullie heel veel succes met jullie nieuwe winkel

Door: Louise Op:

wat een diversiteit aan winkels zeg in hof van spaland , een 4e bakkerij opent zijn deuren

Door: leen mostert Op:

Op voorhand wensen wij jullie al heel veel succes in het nieuwe pand. We hopen nog heel lang van jullie heerlijke producten te mogen genieten.

Door: Mary en Wim Op:

Wat fijn voor jullie, weer een mooiere zaak. Alvast heel veel toi toi toi! En we blijven genieten van jullie goede spullen.

Door: Karin Visser Op:

Reuze benieuwd straks naar jullie nieuwe winkel!

Alvast veel succes.

Adres zal veranderen maar kwaliteit en service zeker niet

Hartelijke groet

Door: Christina van onlangs Op:

Wij wensen Mandy en Dennis heel veel succes en geluk in het nieuwe pand.

Wij kijken er naar uit om voortaan daar de kwaliteitsgerichte en smakelijke producten te kopen.

Een nieuw adres maar vertrouwde , servicegerichte en klantvriendelijke mensen.

🍀🍀🍀

Door: Mary en Wim Op:

Heel veel succes gewenst op de nieuwe locatie!

Door: A de Beukelaar Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: