De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Martijn van Halen krijgt vaste grond onder de voeten

Stadstuincentrum Tuingeluk in Svea

Stadstuincentrum Tuingeluk in Svea

SCHIEDAM - Martijn van Halen was jarenlang de eigenaar van Stadstuincentrum de Plantenschuit aan de Nieuwe Haven. Zijn schuit is enkele malen gezonken. Afgelopen herfst werd uiteindelijk besloten het schip af te voeren. Martijn van Halen gaat aan wal verder met zijn plantenverkoop. Zijn nieuwe locatie zal het parkeerterrein zijn naast het winkelcentrum in Sveaparken.

Vanaf donderdag 19 maart gaat Martijn van Halen onder de nieuwe naam 'Stadstuincentrum Tuingeluk' open op zijn nieuwe locatie naast de Dirk supermarkt in Sveaparken (Göteborg / Slimme Watering). Dit parkeerterrein wordt doorsneden door de Göteborg en bestaat dus uit twee delen. De kraam van Martijn van Halen komt op het kleinere deel. Als je van de Slimme Watering de Göteborg oprijdt is dit aan je linker hand. Dit is op hetzelfde stuk van het parkeerterrein als waar de kerstbomenverkoop tegenwoordig plaatsvindt.

De komende weken is 'Stadstuincentrum Tuingeluk' open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Hier lees je ons artikel van juni 2019: de Plantenschuit onder water
Hier lees je over het afvoeren van de schuit.
We schreven naar aanleiding van een komende reportage van de landelijke televisie over de donorkinderen van dokter Karbaat: Reportage over  het zaad van Karbaat

Foto: Martijn van Halen bij zijn toenmalige Plantenschuit (archieffoto, door Louise Melchers)

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: