De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Terras Lucas Drinkwinkel gaat open

Terras Lucas Drinkwinkel gaat open

SCHIEDAM - Lucas Drinkwinkel aan de Grote Markt is druk bezig met de voorbereidingen van het terras zodat vanaf tweede pinksterdag 1 juni aanstaande coronaproof op het terras van een drankje genoten kan worden. 

Een van de eigenaren van Lucas Drinkwinkel, Luuk Elderkamp (foto), legt uit: "Het terras wordt afgebakend. Er komt een ingang en een uitgang en je moet een aantal vragen beantwoorden bij binnenkomst. Tafels zijn voor twee personen of gezinnen. Je hoeft niet te reserveren, maar vol is vol. Er blijft een corridor tussen de andere twee terrassen op de Grote Markt. Het terras dat nu op de straat staat gaat voorlopig weg. Er is overleg met de gemeente geweest en goedkeuring van een ingediend plan kan snel gaan. De situatie blijft geldig tot oktober tenzij de maatregelen veranderen."

Normaal is Lucas Drinkwinkel op maandagen gesloten. "De openingsdagen blijven in principe hetzelfde, maar mocht er een zonnige maandag zijn, dan kan het zomaar zijn dat we dan ook open gaan", aldus Elderkamp. Het cafégedeelte binnen blijft vooralsnog gesloten. 

Hier lees je ons artikel van gisteren: groter terras onder voorwaarden
Ook over het openen van de terrassen: kort dag voor terras-aanvraag

Foto's door Louise Melchers

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-, ondernemers- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

1 commentaar(en) op artikel "Terras Lucas Drinkwinkel gaat open"

Ik kan niet delen. Veel succes.

Door: Bertha Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker