De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vergunning voor hamburgerzaak JBC

Vergunning voor hamburgerzaak JBC

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft op 24 augustus 2020 een exploitatievergunning verleend aan het horecabedrijf JBC Schiedam, gevestigd aan Nieuwlandplein 57 te Schiedam. Het betreft een hamburgerzaak.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:
- maandag tot en met zondag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Vanaf 2 september 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunningen, gedurende zes weken, gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Gedurende de bovengenoemde periode kun je tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom je tegen de verleende vergunning bent en waarom je vindt dat je rechtstreeks in je belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kun je sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als je echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kun je daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat je tevens een bezwaarschrift hebt ingediend. Aan de procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker