De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vishandel De Rog gaat dicht

Vishandel De Rog gaat dicht

SCHIEDAM - Jan Smeets van Vishandel De Rog aan de Lorentzlaan 4 in Schiedam moet gaan stoppen op die locatie. 16 maart is de laatste dag dat hij open is. Hij heeft dertig jaar in deze winkel gewerkt. Jan Willem de Boer van JW TV sprak met hem. 

Eerst heeft Jan Smeets tien jaar in loondienst gewerkt in deze viswinkel, daarna 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Zijn huurcontract is in 2017 opgezegd door WoonPlus. Dit heeft verband met sloop en daarna nieuwbouw in Schiedam Oost. 

Op de laatste winkeldag 16 maart zal hij zoveel mogelijk leegverkopen, op 26 maart zal hij de sleutel bij WoonPlus moeten inleveren. Het vertrek gaat Jan Smeets, na dertig jaar te hebben gewerkt in de winkel op de hoek van de Lorentzlaan en Hogebanweg, niet in de koude kleren zitten, zo laat hij weten aan Jan Willem de Boer van JW TV.

De volledige reportage van JW TV kun je onder deze link zien.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker