De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gert komt binnen bij: PRR Partystore

Wij maken de piñata’s zelf

Wij maken de piñata’s zelf

SCHIEDAM - In onze stad zijn veel winkels. De inwoners van Schiedam weten lang niet altijd van het bestaan van een winkel af en dat is toch een belangrijke voorwaarde voor het bestaansrecht van winkeliers. In deze nieuwe rubriek gaat Gert Struijs bij winkeliers in Schiedam binnen. Door middel van een interview met de winkelier wil Gert de winkel over het voetlicht te brengen. We geven de aftrap voor deze rubriek met de winkel PRR Partystore.

door Gert Struijs (tekst en foto's)

Naam van de winkel: PRR Partystore

Adres: Hoogstraat 44

Telefoonnummer: 06-82861308 (winkel)

E-mail: prrshopvooru@gmail.com

Naam geïnterviewde: Brinalda Mercelina

Functie geïnterviewde: mede-eigenaar met haar broer Rayshel Mercelina

Leeftijd Brinalda: 28 jaar

Woont in: Schiedam

Openingstijden: door de weeks van 9.00 - 17.30 uur,  donderdag van 9.00 uur - 21.00 uur, koopzondag open van 12.00 - 17.00 uur.

Wat verkoop je: feestartikelen, kindergadgets zoals bijvoorbeeld plastic spinnen, balonnen, etc.

Verkoop je online: ja

Adres internetsite: PRRPartystore.nl

Het meest verkochte product: dat verschilt per seizoen, op het ogenblik worden er veel vlaggen en artikelen verkocht die betrekking hebben op de behaalde schooldiploma’s. Verder worden er artikelen verkocht die betrekking kunnen hebben op tal van feestjes zoals verjaardagen, huwelijksfeesten en speciale gelegenheden.

Wat onderscheidt je winkel van andere winkels: wij maken op verzoek zelf de piñata’s. Piñata’s komen van oorsprong uit Mexico en worden daar gebruikt met kerst en kinderverjaardagen. Ze worden in verschillende vormen en maten gemaakt, met daarin bijvoorbeeld snoep, confetti of een klein cadeautje (Wikipedia: Een piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeaus). 

Waarom moeten klanten bij jou komen en niet bij collega‘s: wij proberen altijd met de klant mee te denken om een passende oplossing te vinden.

Begonnen: in 2017 zijn we begonnen aan de Hoogstraat 44 in Schiedam.

Is het een familiebedrijf: ja broer en zus.

De reden(en) dat ze in Schiedam zijn begonnen: in 2008 met mijn ouders vanuit Curaçao naar Nederland gekomen; wij hebben ons toen in Schiedam gevestigd.

Wat moet er volgens jou gebeuren om Schiedam aantrekkelijker te maken voor de middenstand: de huurprijzen van de winkelpanden moeten naar beneden zodat er meer winkels verhuurd worden en er een betere bezetting op de Hoogstraat komt.

Ben je voor of tegen de komst van Decathlon: voor de vestiging  van Decathlon, omdat er dan meer mensen naar Schiedam komen, zodat Schiedam bekender wordt.

De favoriete drank van Brinalda: een glaasje koud water bij het warme weer, ik drink geen alcohol.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het bedrijfs- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

3 commentaar(en) op artikel "Wij maken de piñata’s zelf"

Issa famthing ❤🙌🏽..

Wanneer je rond loopt met ballonnen en je aangesproken word door random mensen op straat !

En je ze doorverwijst naar de winkel en met trots zegt dat het van je nicht is 😊.

GO GIRL #TrotsOpJe 🗣💥

Door: Tishaa 🤗 , Op:

Super lief 😬

Thx for supporting us Nicht

Love u💖🤗

Door: Brinalda Op:

Goedendag ik kom zeker binnen kort langs dan laat ik mij afzetten doir de regio taxi en kom ik met mijn scootmobiel, kan ik daarna nog even rondrijden hopelijk komt de regio in leidschedam denk het wel tot gauw . Oja zou graag de link van de website hebven dan kan ik even kijken vr groet mira

Door: Mira gzem vols Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: