De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij Kasteel van Zuydt

Winactie high tea voor twee

Winactie high tea voor twee

SCHIEDAM - De Groenelaan in Schiedam Zuid staat van oudsher bekend als een gezellige winkelstraat. In deze straat vind je ook het Kasteel van Zuydt, een winkel waar je niet alleen terecht kunt voor kaas, noten, brood, gebak, bonbons en nog meer lekkernijen, maar waar je ook gezellig van een smakelijke high tea kunt genieten.

Gezien de coronomaatregelen is het nu nog even niet mogelijk om ter plekke in het Kasteel van Zuydt de high tea te kunnen genieten, maar vanaf 1 juni aanstaande mag ook het horecadeel van deze winkel weer open, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Om dat een feestelijk tintje te geven heeft Kasteel van Zuydt in samenwerking met De Schiedammer Online een winactie bedacht. Je kunt een geheel verzorgde high tea voor twee personen bij het Kasteel van Zuydt winnen, door het volgende te doen:

Onder degenen die aan bovenstaande vier punten hebben voldaan, verloten wij de high tea voor twee personen. Wij maken de uitslag via een persoonlijk Facebookbericht aan de winnaar bekend. 

De winnaar kan de high tea voor twee nuttigen bij het Kasteel van Zuydt zodra dit binnen de coronamaatregelen weer is toegestaan en met inachtneming van alle coronaeisen. Gastheer Ronald Koorengevel van het Kasteel van Zuydt ontvangt je graag om je met zijn high tea flink te verwennen. De twee foto's laten je al zien wat voor lekkers je zoal kunt verwachten. 

Onder deze link lees je: 'Heel Schiedam Bakt' taarten voor battle
Hier lees je een eerder artikel over Kasteel van Zuydt: Meer samenwerking winkels in Groenelaan

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker