De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bbq-veld park is droevige vuilnishoop

Bbq-veld park is droevige vuilnishoop

SCHIEDAM - Er is gisteren op de zonnige zaterdag die we hadden goed gebruikgemaakt van het barbecueveld in het Prinses Beatrixpark in Schiedam, waarop donderdag jl. in verband met de corona-eisen cirkels op het gras zijn aangebracht. Het goede gebruik dat van het veld wordt gemaakt, kent helaas zijn keerzijde dat teveel mensen - zo blijkt uit deze foto's - hun rommel niet opruimen.

INGEZONDEN

Lezeres Christina van Onlangs stuurde ons vandaag deze foto's.  "Om 11 uur vanochtend - zondagochtend -  heb ik een wandeling gemaakt in het Prinses Beatrixpark en dan kom je dit tegen!!! Droevig." 

Hier lees je een eerdere ingezonden bericht over dit onderwerp, door Martha Fontijn, Dan ruim ik het wel op

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van wat er leeft onder Schiedammers. Wil je ook een ingezonden brief insturen? Dat kan naar: ingezonden@deschiedammeronline.nl

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker