De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bijvriendelijkheid uitgeschoffeld

Bijvriendelijkheid uitgeschoffeld

INGEZONDEN - In nauw overleg met de gemeente, hebben wij ons plein beplant en ingezaaid met bijvriendelijke bloemen. Al het zaad stond inmiddels in prangende knop. Vanochtend heeft de gemeente alles er categorisch uitgeschoffeld. En dan te weten dat onze groenexpert gisteren, samen met de gemeente, nog een ronde gedaan heeft om uit te leggen wat er wel, en voornamelijk niet gedaan mag worden.

De communicatie is dus puur slecht en met ons, liefdevolle, redelijk denkende en verantwoordelijke burgers wordt volmaakt respectloos omgegaan. Wij Laaglanders hebben er zelf veel geld en energie ingestoken, wat sinds vanochtend dus voor de zoveelste maal de vernieling in geholpen is. Voor ons voelt het als een gedwongen, vegetatieve abortus. Dit doet ons zo'n pijn!

Fleur van de Polder-Paton,
bewoonster van het Laagland in de wijk Kethel-Oost

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het nieuws over natuur en milieu in Schiedam. Alvast dank.

4 commentaar(en) op artikel "Bijvriendelijkheid uitgeschoffeld"

En weer is het zover.

Beste gemeente u moet u diep schamen.

het gaat ieder jaar zo.

hier moet iemand voor boete

Door: gaat u niets aan Op:

De gemeente Schiedam kijkt ook niet op een boom meer of minder. Wij inwoners en bedrijven konden nog maar net voorkomen dat de Westfrankenlandsedijk bomenvrij gemaakt werd. Weinig herplant van bomen langs de A4. En hoeveel bomen gaan er straks nog sneuvelen op Harga?

Gisteren nog een tv programma over de bomenkap in Nederland tbv heidevelden. Hoe komen ze er op.

Door: Robert Op:

Ere, wie ere toekomt:

De gemeente heeft haar nederige verontschuldigingen aangeboden voor dit tragisch ongemak en vrijwel direct een grote hoeveelheid nieuwe plantjes gebracht: kleine viooltjes, akeleien en nog meer.

Binnenkort zullen ze geplant worden.

Fijn!!

Door: F. van de Polder-Paton Op:

En ja hoor.. nu weer het plan om de PKO laan bomenvrij maken. Je kunt er op wachten...wat volg?

Door: Robert Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker