De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Voor reünie

Gezocht jongens uit de vogelbuurt

Gezocht jongens uit de vogelbuurt

SCHIEDAM - "Wij zijn bezig een reünie te organiseren voor de jongens uit de vogelbuurt die in de jaren 60 en 70 op de lagere en middelbare school zaten. Wij zijn nog op zoek naar gegevens van diverse personen. Wellicht kun je een oproep plaatsen. De personen kunnen zich melden bij ondergetekende per e-mail of bij Kees Jonker." 

"Er is geen bijzondere reden waarom we het organiseren, het kwam bij ons op toen Kees en ik vorige maand na vele jaren afspraken in café Arie in Rotterdam. Het leek ons leuk om meer jeugd weer te ontmoeten uit die tijd. In eerste instantie dachten we aan de voetballende jeugd op straat, maar de groep werd al snel groter en is niet beperkt meer tot de jeugd waarmee we voetbalden. Om het nog enigszins beheersbaar te houden hebben we ons beperkt tot de jongens uit die tijd. De eerste 21 aanmeldingen zijn binnen", zo schrijft oud-inwoner van de Vogelbuurt in Schiedam. Tegenwoordig is hij als advocaat gevestigd in de regio Tilburg. Kees Jonker is werkzaam als journalist. 

De reünie zal zijn in de Ark op zaterdag 24 oktober 2020, aanvang 16.00 uur. 

E-mail: A.Oste@advocatenkantooroste.nl

Foto; twee vogels in de Vogelbuurt anno nu (foto door Louise Melchers)

1 commentaar(en) op artikel "Gezocht jongens uit de vogelbuurt"

Meldt de reünie gratis aan op de website https://SchiedamTips.nl en we delen het op de website en social media van SchiedamTips zoals Facebook en Twitter

Door: Arthur Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: