De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ook futen zorgen goed voor elkaar

Hier schat, een lekker visje

Hier schat, een lekker visje

SCHIEDAM - Een rondje door Schiedam laat zien dat de vogelouders het druk hebben met het voeden van hun kroost. Dit geldt ook voor het gezinnetje Fuut dat wij vandaag tegenkwamen.

door Louise Melchers

Nadat jonge fuutjes het nest verlaten hebben, worden ze warm gehouden op de rug van de oudervogels. Ze worden nog zo'n 10 weken gevoerd en eten dan het liefst vis. Ook de ouder die de jonkies op de rug heeft, moet natuurlijk eten en wordt net als de jonkies regelmatig van een visje voorzien.

Op de foto's is te zien hoe een van de ouders met een visje aankomt en hoe de jongen reikhalzend uitkijken naar de vangst.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker