De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Ik zit met mijn moeder in quarantaine'

Kitty van Heijst roept winkeliers op

Kitty van Heijst roept winkeliers op

SCHIEDAM - Kitty van Heijst doet een oproep aan alle winkeliers in Schiedam om boodschappen af te leveren en die zo nodig 'op rekening' achteraf te laten betalen.

INGEZONDEN

"Hallo beste winkeliers van Schiedam. Mijn naam is Kitty van Heijst en zit met mijn moeder in quarantaine. Nu heb ik een idee dat wellicht gaat lukken, zeker omdat jullie zeer meedenkend zijn en wat voor de ouwetjes wil doen. Een boodschappentas vol verse spullen voor hun deurtje zetten. Wie kan pinnen kan en zo niet....nu komt het.... Doe de kassabon erbij en later...als het kan....afrekenen! Willen jullie hierover nadenken, zo ja....kunnen we het groots aanpakken, ook ik en de media. Laat wat horen! Liefs.....en blijf gezond. Knuffel." 

Winkeliers kunnen Kitty via Facebook bereiken, haar pagina is https://www.facebook.com/kitty.vanheijst

Foto: Kitty van Heijst (derde van links) als lid van het team van de legendarische Facebookpagina 'Je bent een Schiedammer als' met Marius van Meurs, Eveline Lamphen, Cok Boes, Marco Spruit Bleeker en Alwine van Winsen in Schiedam Centrum

2 commentaar(en) op artikel "Kitty van Heijst roept winkeliers op"

Goed idee.

Maar dan niet ertussen uit knijpen he 😘.

Risico voor winkelier.

Door: Peter Hoppe Op:

Goed gedaan Kitty! Trots op je,

Je nicht Anna

Door: Anna van Heijst Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker