De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Na 25 dagen kwam kater Lilo thuis

Na 25 dagen kwam kater Lilo thuis

SCHIEDAM - "Na 25 zenuwslopende dagen is kater Lilo vannacht weer uit zichzelf thuisgekomen", zo meldt Kai Broer ons.  

"Hij maakt het goed, is wel wat vermagerd maar das niet zo gek", schrijft Kai Broer die blij is dat de kater weer tthuis is.

Op 29 juli plaatsten Kai en zijn vriendin Zoë de volgende oproep:

Kai Broer en zijn vriendin Zoë van den Broek zijn hun kater Lilo kwijt. Het is bijna twee weken nu dat zij op zoek zijn naar hun huisdier. Rondvragen en flyeren in Schiedam mocht tot op heden niet baten. Kai en Zoë, die in het Schiehart aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan wonen, willen nu een groter publiek in Schiedam bereiken en stuurden ons daartoe dit ingezonden bericht.

"In de nacht van 18 juli is onze kater Lilo naar buiten gesneakt op de Burgemeester Honnerlage Gretelaan. Lilo is een binnenkat, die zich heel af en toe buiten in de tuin begeeft. Momenteel is Lilo al 12 dagen niet thuisgekomen en we maken ons dan ook erg zorgen. Lilo kan je herkennen aan de crème/beige kleur, bruine staart, blauwe ogen, bruine stipjes op de voorpoten en hij heeft een wit buikje. Hij is verder erg schuw en zal zich niet makkelijk laten oppakken. 

Flyers rondbrengen, posters ophangen en vele zoektochten verder hebben ons tot nu toe nog niks opgeleverd. Mocht er iemand zijn met meer informatie over Lilo dan hopen wij graag van je te horen. Je kunt een berichtje op Facebook sturen of appen/bellen naar Kai Broer, 0624786413

Lilo staat al aangemeld bij amivedi en is terug te vinden op de volgende pagina: https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1619996 "

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker