De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ed en Marian Gloudi:

"Ton of meer voor nutteloze sloot"

"Ton of meer voor nutteloze sloot"

INGEZONDEN - Afgelopen donderdag is er op De Schiedammer Online een stukje gepubliceerd over het Duivenpad. Wij zijn bewoners van de wijk en hebben ons van de week wat verder verdiept in het gebeuren op het Duivenpad. Het stoort ons enorm dat er niet naar bewoners wordt geluisterd en er zo veel geld aan dit project wordt uitgegeven wat in de ogen van omwonenden geheel nutteloos is.

Onze vraag is aan u of de mogelijkheid er is om aan dit onderwerp nog wat meer aandacht te geven. Het is echt een zinloze actie die doorgedrukt wordt. Het lijkt op een prestigekwestie die tegen alle argumenten in moet worden uitgevoerd.

Wij betreuren heel erg dat er nu een ton of meer aan een totaal nutteloze sloot wordt uitgegeven, geld van de belastingbetaler. Een sloot geeft geen meerwaarde aan het park of waterhuishouding van het park.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ed en Marian Gloudi 

- einde INGEZONDEN - 

N.B. redactie: zie verder de reactie van Ed onder ons eerdere artikel.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker