De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Noodkreet Marcel van Dijk voor plaatselijke middenstand:

'Winkel bij de lokale winkeliers'

'Winkel bij de lokale winkeliers'

SCHIEDAM - In deze tijd van onzekerheid over onze gezondheid, de Nederlandse economie maar ook zeker de lokale economie, rennen wij met zijn allen de grote supermarkten in om al onze boodschappen te doen. Alles wordt gekocht: brood, kaas, toiletartikelen, groente, wijn, etc. Iedereen is in de war want de schappen in de supermarkten zijn leeg….

INGEZONDEN

Kleine ondernemers, in onzekerheid over de toekomst, zien consumenten met volle karren voorbij de winkels lopen. De directeuren van deze supermarktmultinationals verkondigen op tv dat ze wel driemaal de omzet doen die ze normaal met kerst hebben. Ook de twijfel of ze open mogen blijven is deze reuzen vreemd, er is immers al gezegd dat, indien er een 'total shut down' zal zijn, de supermarkten de enige winkels zijn die open mogen blijven.

En de zelfstandige ondernemers blijven achter met onzekerheid over de winkelsluiting en hun toekomst, terwijl zij alles wat er in hun macht ligt doen om alle maatregelen te nemen die ervoor moeten zorgen dat het virus buiten de winkeldeuren blijft.

Lieve Schiedammers,
Ik doe een beroep op u om uw lokale ondernemers een hart onder de riem te steken en uw boodschappen te doen bij de groentewinkel, slager, bakker, slijter, drogist, viswinkel, enzovoort, enzovoort en loop deze keer voorbij de supermarkt en probeer de lokale middenstand overeind te houden.

Draag zorg voor jezelf en zo ook voor anderen.

Marcel van Dijk (Wijnhandel van Dijk, Schiedam)

Foto: Marina en Marcel van Dijk (foto door Gert Struijs), uit Gert komt binnen bij...

1 commentaar(en) op artikel "'Winkel bij de lokale winkeliers'"

Ik ben er ook voor. Gun ieder zijn inkomen. 👌

Door: Karin Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker