De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Zo laat je het park niet achter

Zo laat je het park niet achter

SCHIEDAM - Zo trof een in zijn medegebruiker van het Prinses Beatrixpark teleurgestelde lezer van De Schiedammer Online, Leon Leendert, op de vroege maandagochtend het park aan.  "Jammer dat er ook van die vieze mensen zijn die het park gebruiken", verzucht hij.

Er staan volop afvalbakken in het park. Soms is er na een druk zomers weekend een bak vol, loop dan even verder naar een andere bak, of neem je vuil in een zakje mee naar huis. Kleine moeite én een groot genoegen voor je medegebruikers van ons mooie Schiedamse park.

In de loop van de dag wordt zo'n druk gebruikt veld weer opgeruimd door de mensen van Irado. Dat neemt niet weg dat je als gebruiker van een park een heel belangrijke eigen verantwoordelijkheid hebt: gooi je rommel nooit op de grond. Als je in staat bent om een gezellige bbq te houden, dan moet je toch zeker ook in staat zijn je eigen zooi op te ruimen. 

Het trekt bovendien ratten en ander ongedierte aan, als je etensresten in de buitenruimte laat slingeren. 

8 commentaar(en) op artikel "Zo laat je het park niet achter"

Ik geloof dat deze groep is veroorzaakt door vogels. De wijze waarop de troep ligt is voor mijn beeld niet door mensen gebeurd. De bakken zijn toegankelijk voor meeuwen . Dat is mijn idee hierover. Met vriendelijk groet.

Marina Sebrechts

Door: Marina Sebrechts Op:

haha ja en vogels hallen ook de bbq uit de bakken nou sorry dat ik het zeg maar het zijn toch echt de mensen die het zo achter laat zelf in de speeltuin van het park waar ook verjaardag feesten word gegeven door mensen

Door: flora Op:

Dit is zeker ook het gevolg van niet afgesloten bakken. Ik zie het bij het sportpark ook gebeuren, kraaien en meeuwen die de prullenbakken leeg trekken en alles verspreiden. Maar er zullen zeker ook mensen zijn die het gewoon achter laten. Ik denk dat dit alleen is op te lossen met handhaving door er aanwezig te zijn en daadwerkelijk toezicht te houden hierop. Maar zeker ook afgesloten bakken plaatsen. En anders hek er omheen en ze laten betalen om te bbq-en. Wat mee kan naar het park, kan toch ook weer mee terug is te simpel gedacht voor de mensen die dit gedrag vertonen.

Door: Sassie Op:

Ja schandalig , laat iedereen gewoon zijn rotzooi meenemen , je neemt het toch ook mee ,neemt het dan ook weer terug.

Door: Nel Op:

Doe het thuis ook maar zo Dan krijg je het ongedierte erbij .GRATIS OOK NOG

Door: Ankie van Mil Op:

zat van de week bij de stuurhut aan de maasboulevard en zag onze buitelandse gasten plurde gewoon het afval op de grond nog niet eens zin om het in de afval bak te gooien op drie meter afstand en daar stonden drie auto,s op het gras ja maar dan zie je geen handhaving op zondag schande schiedam

Door: jw.keemink Op:

Maasboulevard. Handhaving was er wel.maar 1 auto moest van gras.pleurde hem toen maar voor pad neer .waar je kan oversteken met rollator dan door gras moet ploeteren om aan de overkant te komen. Verder werd er niets ondernomen.ook niet door agent op motor kijken wat aanstaand weekend wordt ondernomen

Door: stella damen Op:

Geloof mij nou... Ik heb in Schiedam Oost gewoond... Polen... Bulgaren en asociale Schiedammers.. Verwacht nou maar niks over een goede mentaliteit!

Door: Kees van der Spoel Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: