De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Oproep voor (foto)materiaal uit de oorlog

Boek 'Schiedam in de 2e Wereldoorlog'

Boek 'Schiedam in de 2e Wereldoorlog'

SCHIEDAM - Volgend jaar is het de herdenking van 75 jaar bevrijding. Naar aanleiding daarvan zullen op verzoek van het bestuur van het Fonds Historische Publicaties Dirk Docter en Herman Noordegraaf het boek Schiedam in de Tweede Wereldoorlog in foto’s samenstellen.

Mocht je foto’s hebben of voorwerpen uit die periode, dan houden de samenstellers van het boek zich ervoor aanbevolen. Je kunt mailen naar: secretaris@documentatiegroep40-45.nl of telefonisch contact opnemen via 010-4731539. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer Online een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van wat er bekend wordt over de geschiedenis van Schiedam. Alvast dank.

2 commentaar(en) op artikel "Boek 'Schiedam in de 2e Wereldoorlog'"

Bij wie is het boek verschenen, de uitgever en wat kost het ?

Dank voor aandacht en reactie,

Lies van den Brink

Door: Lies van den Brink Op:

Zelfde vraag als bij Lies van den Brink, bij wie is het boek verschenen en wat kost het? Mijn oom is een Schiedammer en is nu 92 en woont in Canada, maar zou het graag zsm willen lezen!! Hoe kom ik er aan? M.vr.gr. Chris Schneider

Door: Chris Schneider Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker