De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Boekpresentatie

Plaatboeven en boevenvangers

Plaatboeven en boevenvangers

SCHIEDAM - 'Plaatboeven en boevenvangers' is het vijfde boek dat oud-politieman Chiel Wilbrink samenstelde over de Schiedamse politie. Het nieuwe boek is een bundeling van meer dan veertig verhalen die uit de mond komen van een tiental oud-collega's van Wilbrink. 

'Plaatboeven en boevenvangers' sluit aan bij de eerdere bundels 'Een kort lontje' en 'Drenkelingen en dronkelappen'.  Het zijn verhalen uit de dagelijkse politiepraktijk, zoals opstootjes met dronken dames en heren, auto's te water, een potentiële zelfmoordenaar, laffe overvallen op hoogbejaarden, schietpartijen en verscheidene overspannen personen. Deze uitgave is rijk geïllustreerd met fotomateriaal uit het Gemeentearchief. 

'Plaatboeven en boevenvangers' verschijnt vrijdag 23 november a.s. Het eerste exemplaar wordt om 16.00 uur door Chiel Wilbrink aan districts-chef Taric Topcu overhandigd. Dit vindt plaats bij Boekhandel Post Scriptum, Hof van Spaland 31, Schiedam. Idereen is van harte welkom bij deze boekpresentatie. Reserveren is niet nodig. 

Presentatie 'Plaatboeven en boevenvangers'
Prijs: 19,95
Boekhandel Post Scriptum
Hof van Spaland 31 Schiedam
Vrijdag 23 november
16.00 uur

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: