De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In gemeenteraad

Anneke Post sluit zich aan bij PvdA

Anneke Post sluit zich aan bij PvdA

SCHIEDAM - Gemeenteraadslid Anneke Post-den Heijer van Fractie Post heeft bekendgemaakt zich aan te sluiten bij de fractie van de PvdA, die bestaat uit voorzitter Petra Zwang en Bilal Badri.

door Jan Schrijver 

"Ik ben veel actief in het sociale domein en ook in de vorige periode ging ik vaak met Mario Stam (wethouder in de vorige raadsperiode, red.) en Petra Zwang om. Voor mij is deze overstap een logische keuze", zo licht Anneke Post toe. 

Op 24 september 2018 liet ze de burgemeester weten zich af te splitsen van de AOV. "Met dit schrijven deel ik u mee dat ik, Anneke Post, per heden de fractie van het AOV verlaat en als onafhankelijk raadslid binnen de gemeenteraad actief blijf voor de huidige periode. De reden van vertrek moet vooral worden gezocht in de onderlinge afstemming die verschilt met de Leefbaar Schiedam cultuur. Ben dan ook bereid u daar mondeling een weergave van te geven. Ik vertrouw erop dat deze, zij het korte mededeling, geacht voldoende te zijn", zo stond in de brief. In de vorige raadsperiode was zij vier jaar raadslid voor Leefbaar Schiedam, welke partij niet meedeed aan de verkiezingen voor de huidige raadsperiode. 

PvdA-fractievoorzitter Petra Zwang: ​"De PvdA is blij dat Anneke Post zich bij onze fractie aansluit. Anneke is een raadslid met een groot sociaal hart, wat goed aansluit bij onze partij. Wij zullen de komende drie jaar als fractie samen bouwen aan een sociaal Schiedam." 

Een interview door Jan Willem de Boer van JW TV met Anneke Post in september 2018, kun je onder deze link zien. 
Het interview dat Jan Willem vanmiddag afnam lees je hier.

2 commentaar(en) op artikel "Anneke Post sluit zich aan bij PvdA"

Kiezersbedrog in optima forma.

Door: Piet Holleman Op:

Ik meende toch dat de (landelijke) PvdA toch wel principiële bezwaren had tegen zetelroof... oh nee, dat meende ik niet dat DENK ik

Door: Peter Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: