De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Jan Willem de Boer eervol tweede

De Boshoek wint de Valentijnsprijs

De Boshoek wint de Valentijnsprijs

SCHIEDAM - Voor de elfde maal heeft D66 Schiedam de Valentijnsprijs uitgereikt. Dat gebeurde vanavond in Soos Blauwhuis. Er waren zeven genomineerden. De vrijwilligers van De Boshoek wonnen de prijs. Jan Willem de Boer van JW TV werd eervol tweede.

door Jan Schrijver (tekst en foto's)

D66 fractievoorzitter John van Sliedregt maakte de winnaar bekend  en overhandigde de overheerlijke marsepein-slagroomtaart, die vervolgens door de winnaar ter plekke werd aangesneden en vervolgens met alle aanwezigen werd verorberd. Dit is volgens het goede gebruik van de afgelopen jaren en in de gedachte dat in feite alle genomineerden winnaars zijn, die erin slagen voor hun medemens het leven een stukje aangenamer te maken. 

Nadat van de eerste vijf genomineerden het juryrapport was voorgelezen en deze genomineerden in de bloemen waren gezet, bleven Jan Willem de Boer en De Boshoek nog over als kandidaten voor de prijs. Nadat van beide titelkandidaten het juryrapport was voorgelezen - waarbij Jan Willem de Boer gewoon door bleef filmen (zie foto onder) want hoe dan ook de reportage gaat verder - onthulde Van Sliedregt de uiteindelijke winnaar: De Boshoek. De Boer was degene die het eerst applaudiseerde; "een dik verdiende winnaar", zei Jan Willem, "maar al die genomineerden in de zaal, ze verdienen het eigenlijk allemaal. Leuk dat ik genomineerd was - dank daarvoor - maar heel erg goed dat De Boshoek gewonnen heeft. Ik maak nog even wat korte interviews en dan snel naar huis, dan staat de reportage er vanavond nog op. Best leuk toch om de eerste te zijn met een reportage."

Dit jaar waren de genomineerden: 
- Santa Sdam
- de Vrijwilligers van Het Trefpunt
- Jan Willem de Boer van JW TV
- de vrijwilligers van Natuurcentrum De Boshoek
- het bestuur van Bewonersvereniging Spaland
- de vrijwilligers van De DrieMaasStede
- Het Tamboer- Trompetter- en Majorettekorps Juliana

De Valentijnsprijs is bedoeld voor een persoon of organisatie, die op vrijwillige basis een bijdrage levert aan de leefomgeving in Schiedam. Het is belangrijk, dat deze mensen de erkenning krijgen die zij verdienen. Daarom zet D66 hen ieder jaar op Valentijnsdag in het zonnetje.

Hier lees je het artikel over de uitreiking van vorig jaar.

Hier kun je de reportage van Jan Willem de Boer van JW TV zien: link naar reportage

(Zie hier ons artikel met enkele foto's van andere genomineerden)

Foto boven: John van Sliedregt (rechts) met aan zijn zijde Laura Waalboer, secretaris D66 Schiedam​, overhandigt de taart aan Wout van der Schalie (tweede van links; voorzitter De Boshoek) en Hans Lelieveld (links; technisch coördinator De Boshoek)

 

1 commentaar(en) op artikel "De Boshoek wint de Valentijnsprijs"

een hartelijke bijeenkomst. Santa zit op de Noordpool, dus kon niet komen. De vrijwilligers van 'T trefpunt had de grootste delegatie en we hebben allemaal genoten.

Bravo D'66.

Door: aart lukaart Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker