De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Havenbogen in Schiedam

Geert Wilders bezoekt gedupeerde

Geert Wilders bezoekt gedupeerde

SCHIEDAM - Geert Wilders was vandaag in Schiedam. Hij bracht een bezoek aan een bewoonster van de Havenbogen in Schiedam West.

Het bezoek paste in de kritiek die de PVV-leider heeft op de aanpak van de coronacrisis door premier Mark Rutte en het kabinet. De Schiedamse vrouw is gedupeerd door het afschalen van reguliere zorg als gevolg van de noodzaak op het behandelen van coronapatiënten.

Geert Wilders laat zelf op Facebook weten: "Op bezoek met bloemen en chocolade bij een bejaarde mevrouw die mij een brief stuurde. Ze kon na een operatie pas maanden later op controle - afspraak door corona uitgesteld - en bleek weer uitzaaiingen te hebben. Nu aan de chemokuur. Vreselijk." Waarbij Wilders als slotwoord over de gedupeerde vrouw nog opmerkt: "Wat een geweldige vrouw!"

N.B. In het kamerdebat over corona van woensdagavond 14-10 bracht Wilders het geval van de Schiedamse vrouw ter sprake. 

Bron foto: Facebook-pagina Geert Wilders

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker