De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

GroenLinks houdt 'Okselfris'

GroenLinks houdt 'Okselfris'

SCHIEDAM - Aanstaande vrijdag houdt GroenLinks een voor iedereen vrij toegankelijke themabijeenkomst in Jeneverie 't Spul. Onderwerp is het gebruiken van cosmetica die gezond zijn voor de gebruiker en die niet belastend zijn voor ons milieu. 

"Hoe kan ik als consument bepalen welke cosmetica gezond zijn voor mijn lijf én de planeet? Hoe weet ik dat er geen dierproeven aan te pas zijn gekomen? Wordt mijn tandpasta na het spoelen plasticsoep? Deze en andere vragen komen aan bod bij onze themabijeenkomst 'Okselfris' over cosmetica", schrijft de partij in de aankondiging. 

Er is een presentatie over de productie en de zogenoemde 'ecologische voetafdruk' van cosmetica en er is volop ruimte voor discussie. "We gaan het ook hebben over de manier waarop cosmetica tegenwoordig getest worden. Worden er nog steeds dierproeven gedaan? Welke merken moet je mijden? De rode draad in alle themabijeenkomsten is uitvinden wat je zelf kunt doen en laten om het milieu een handje te helpen", aldus GroenLinks Schiedam. ​"De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om over deze dingen na te denken. We wisselen verhalen en ideeën uit. 'Okselfris' is de derde themabijeenkomst van GroenLinks Schiedam. De eerste keer ging het over voeding; de tweede bijeenkomst was gewijd aan het thema kleding. De volgende bijeenkomsten zijn: donderdag 16 april 'Schone Schijn' over schoonmaakmiddelen; donderdag 14 mei 'Evrouwcipatie' over (on)gelijkheid; vrijdag 12 juni 'Groene Stroom' over energie."

Vrijdag 13 maart 'Okselfris'
Jeneverie 't Spul Hoogstraat 92, Schiedam
Aanvang 20:00
Entree gratis (consumpties voor eigen rekening)

Foto door CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=500950

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politieke en duurzaamheidsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker