De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Guido Antunes stopt als raadslid

Guido Antunes stopt als raadslid

SCHIEDAM - Vanavond heeft Guido Antunes (GroenLinks) bekendgemaakt dat hij stopt als gemeenteraadslid. 

De GroenLinks-fractie geeft in een reactie aan zijn besluit te respecteren en het besluit van Guido te begrijpen. Fractievoorzitter René Karens: “Het raadswerk is niet alleen zwaar omdat het veel tijd en energie vraagt. Het vraagt balanceren tussen staan voor je idealen en het sluiten van compromissen. Guido geeft aan daar moeite mee te hebben en daarom zijn lidmaatschap van de gemeenteraad op te geven. Dat is een moedig besluit. Wij wensen Guido veel succes toe bij al zijn andere activiteiten voor GroenLinks en Schiedam. We zijn blij dat Guido heeft aangegeven ook buiten de raad zijn kennis en ervaring te willen inzetten”. 

De fractie zal als gevolg hiervan de portefeuilles onderling opnieuw verdelen, zodra bekend is welke kandidaat de vrijgekomen zetel inneemt.

Foto: Guido Antunes, Groen Links, tijdens de laatste raadsvergadering aan het woord (zie https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/schaf-steun-aan-arme-gezinnen-niet-af )

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker